Научете повеќе 

Блог статии што го содржат тагот 1806 или 1905

Прашање:1806 32 или1905 31?

Дали производот да се распредели во „прехранбени производи што содржат какао 1806„ или во „бисквити 1905„ ?

Прочитај повеќе