Научете повеќе 

Блог статии од месец Maj, 2019

10 чекори за успешен извоз

 Што сакате да постигнете со извозот ? Дали имате маркетинг стратегија која го вклучува развојот на меѓународната трговија? Дали извозот е во согласност деловната политика на вашата фирма? Кои производи се интересни за странскиот пазар? Кои ви се главни конкуренти домашни и странски?

Прочитај повеќе