social imagesocial image

ПОСТОЛОВИ ШПЕДИЦИЈА И КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ

Ние сме клиентски ориентирана фирма, специјализирана од областа на царинското посредување и консалтинг за спроведување на програми за усогласеност со царинските прописи.

Ги поседуваме сите потребни сертификати и лиценци со кои обезбедуваме навремено, прецизно и сигурно царинење на секаков вид на стока. Повеќе за нас...
За комплетен пристап до нашата база на знаење која ќе ви помогне да се стекнете со потребното знаење од оваа област, пополнете ја пријавата и ние ќе Ви испратиме пристап за најава.

УСЛУГИ КОИ НУДИМЕ

Со искуството и знаењето кое го поседуваме може да дадеме оптимална понуда и во најкраток рок да најдеме најдобри решенија за нашите клиенти за унапредување на нивното работење.

Царинско посредување

Царинското посредување е компетентност и знаење, тоа е свет каде искуството прави разлика. Повеќе...

Консалтинг за царински прашања

Нашето знаење и искуство Ви помага да го подобрите квалитетот на Вашето работење и зголемување на Вашата конкурентност. Повеќе...

ЗОШТО НИЕ?

Затоа што сме посветена, доверлива, сигурна и информирана компанија од областа на царината и царинското работење
Затоа што нудиме флексибилни решенија кои се базираат на тоа што ВАС ви треба –без разлика на тоа колку вашето барање е сложено
Затоа што сме професионални, лојални и специјализирани да управуваме со царинењето на секаков вид на пратки без исклучок
Затоа што со постојана едукација, иновативност и информираност ги усогласуваме сето работење со постоечките правила и прописи

СЕКОЈА СРЕДА ОДГОВАРАМЕ НА ВАШИ ПРАШАЊА

* НАШИТЕ КЛИЕНТИ СЕ И НАШИ ПАРТНЕРИ.
* САКАШ ДА БИДЕШ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ?