Научете повеќе 

Блог статии од месец Февруари, 2019

Концептот на Овластен Економски Оператор како меѓународен тренд и инструмент за олеснување на меѓународната трговија

Овластен економски оператор (ОЕО) • Што е ОEO • Кој може да биде ОЕО • Придобивки на ОEO • Меѓународно Взаемно признавање • Соработка со други владини органи • ОEO лого

Прочитај повеќе