Научете повеќе 

Блог статии од месец Јуни, 2021

Опрема и резервни делови врз основа на влог на странско лице

Сакате да внесете опрема и резервни делови на основа на странски влог кои служат за вршење на претежната дејност на друштвото но не знаете како? Следете ги следниве чекори и остварете го правото за ослободување од увозни давачки:

Прочитај повеќе