Прочитајте повеќе 

Обука на тема: Сé што треба да знаеш за „Овластен економски оператор“

#AHKNordmazedonien во соработка со Постолови шпедиција и консалтинг организираа царинска консултација на тема „Овластен економски оператор (ОЕО)“.

Прочитај повеќе

Како да се подготвите за ПОСТ-ЦАРИНСКА КОНТРОЛА

За да ги избегнете ризиците доколку не сте подготвени и воедно сакате да бидете усогласени со пропишаните царински прописи и регулативи, тогаш ова советување е за вас.

Прочитај повеќе

Колку знаете за царинската контрола и усогласеноста со царинските регулативи?

Тестирајте го Вашето знаење и проверете дали сте ПАДАВАН,СОФОМОР ,НИНЏА или „JEDI„ во оваа област.

Категории

Пребарување

Имате прашање?

Поставете го вашето прашање и ние ќе ви одговориме!

Име*
Е-пошта*
Телефон
Вашето прашање*
*

Најнови вести

Архива на вести