Прочитајте повеќе 

The New World Model (NWM) virtual conference hosted by World FZO

On 15, 16 & 17 September 2020 POSTOLOVI SPEDITION&CONSULTING will participate the New World Model (NWM) virtual conference, under the theme The Future of Industry hosted by World Free Zones Organization (World FZO) .

Прочитај повеќе

Колку знаете за царинската контрола и усогласеноста со царинските регулативи?

Тестирајте го Вашето знаење и проверете дали сте ПАДАВАН,СОФОМОР ,НИНЏА или „JEDI„ во оваа област.

Категории

Пребарување

Имате прашање?

Поставете го вашето прашање и ние ќе ви одговориме!

Име*
Е-пошта*
Телефон
Вашето прашање*
*

Најнови вести

Архива на вести