Прочитајте повеќе 

Колку повеќе учите, толку посилни ќе станете

Заедно ја следиме обуката од Царинска Управа на РСМ за промените во Хармонизираниот Систем за 2022.

Прочитај повеќе

Европската комисија ја објави најновата верзија на Комбинираната номенклатура (CN)

На 29 октомври 2021 Европската комисија ја објави најновата верзија на Комбинираната номенклатура (CN) што ќе се применува од 1 јануари 2022 година.

Прочитај повеќе

Колку знаете за царинската контрола и усогласеноста со царинските регулативи?

Тестирајте го Вашето знаење и проверете дали сте ПАДАВАН,СОФОМОР ,НИНЏА или „JEDI„ во оваа област.

Категории

Пребарување

Имате прашање?

Поставете го вашето прашање и ние ќе ви одговориме!

Име*
Е-пошта*
Телефон
Вашето прашање*
*

Најнови вести

Архива на вести