Прочитајте повеќе 

Актуелно

The New World Model (NWM) virtual conference hosted by World FZO

On 15, 16 & 17 September 2020 POSTOLOVI SPEDITION&CONSULTING will participate the New World Model (NWM) virtual conference, under the theme The Future of Industry hosted by World Free Zones Organization (World FZO) .

Прочитај повеќе

Оnline час по предметот Меѓународна трговија заедно со професорката Јованка Биљан и студентите на ФТУ Охрид

студенти

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА ОТВОРЕН ДЕН – СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА ЦАРИНСКА УПРАВА – ЃОКО ТАНАСОСКИ

Царинската управа ги известува сите учесници во царинската постапка(увозници, извозници, застапници, шпедитери, производители и транспортери) дека на 10.10.2018 година со почеток во 10 часот во просториите на Царинската управа (стара зграда), Лазар Личеноски 13, ќе биде организирана средба – отворен ден со Директорот на Царинскa управа.

Прочитај повеќе