Прочитајте повеќе 

Четвртата заедничка обука за претставниците на мали и средни претпријатија кои се дел од проектот „Јакнење на локалните бизниси за предзвиците на глобалните пазари“

Четврта заедничка обука за претставниците на мали и средни претпријатија кои се дел од проектот „Јакнење на локалните бизниси за предзвиците на глобалните пазари“.Целта на оваа работилница е зајакнување на капацитетите на претставниците на малите и средни претпријатија за раководење со проектен циклус со посебен фокус кон поуспешно искористување на

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА ОТВОРЕН ДЕН – СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА ЦАРИНСКА УПРАВА – ЃОКО ТАНАСОСКИ

Царинската управа ги известува сите учесници во царинската постапка(увозници, извозници, застапници, шпедитери, производители и транспортери) дека на 10.10.2018 година со почеток во 10 часот во просториите на Царинската управа (стара зграда), Лазар Личеноски 13, ќе биде организирана средба – отворен ден со Директорот на Царинскa управа.

Прочитај повеќе

Забрана на увоз на живи животни, производи и нуспроизводи од животинско потекло од Република Бугарија

Решение за забрана на увоз на живи животни, производи и нуспроизводи од животинско потекло.

Прочитај повеќе