Обука на тема: Сé што треба да знаеш за „Овластен економски оператор“

#AHKNordmazedonien во соработка со Постолови  шпедиција и консалтинг организираа царинска консултација на тема „Овластен економски оператор (ОЕО)“. На обуката присуствуваа 10 претставници.

Учесниците на обуката беа информирани за концептот и придобивките, критериумите и видовите на ОЕО, како и за апликацијата за статус на ОЕО.

Галерија

Поврзани вести