Научете повеќе 

Популарни блог статии

START UPS AND NEW BUSINESS APPROACH

A new approach to entrepreneurship - the opportunity to form a range of useful partnership

Прочитај повеќе

ЗОШТО КОМПАНИИТЕ ВООБИЧАЕНО ПЛАЌААТ ЕКСТРА ЦАРИНСКИ ДАВАЧКИ?

ЗОШТО КОМПАНИИТЕ ВООБИЧАЕНО ПЛАЌААТ ЕКСТРА ЦАРИНСКИ ДАВАЧКИ?

Прочитај повеќе

10 чекори за успешен извоз

 Што сакате да постигнете со извозот ? Дали имате маркетинг стратегија која го вклучува развојот на меѓународната трговија? Дали извозот е во согласност деловната политика на вашата фирма? Кои производи се интересни за странскиот пазар? Кои ви се главни конкуренти домашни и странски?

Прочитај повеќе