Прашање:1806 32 или1905 31?

Дали производот да се распредели во „прехранбени производи што содржат какао 1806„ или во „бисквити 1905„ ?
Производ:
 • Млечно чоколадо во форма чоколадна табла со 10 мали бисквити вградени млечното чоколадо.
  • Состав:
   • 63% млечно чоколадо;
   • 25 % бисквити од какао; и
   • 12% млечен крем со вкус на ванила.

Погледнете го видеото и дознајте кој тарифен број ќе се распредели овој производ .

Галерија

Поврзани блог статии